A megjelenített termékkép a valóságtól eltérhet.

BIO ECOWIAN Higién+99 környezetbarát felületfertőtlenítő és tisztítószer, 5L (Hidegködképzőkhöz is)

Az Ecowian HIGÉN+99  100-szor nagyobb fertőtlenítőerővel rendelkezik mind az eddig ismert aktív klórt tartalmazó, lúgos kémhatású fertőtlenítő szerek, miközben környezetbarát módon lehet használni különböző tisztítási és fertőtlenítési műveletekre.

21 273 Ft

16 750 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 4 255 Ft / liter

16750.0000

1 raktáron

Nagyobb mennyiség esetén a várható szállítási idő 3-14 munkanap

Termékleírás

Az Ecowian HIGÉN+99  100-szor nagyobb fertőtlenítőerővel rendelkezik mind az eddig ismert aktív klórt tartalmazó, lúgos kémhatású fertőtlenítő szerek, miközben környezetbarát módon lehet használni különböző tisztítási és fertőtlenítési műveletekre, mint például hidegködképzővel is.

Mivel széles hatásspektrummal rendelkezik, és kiemelkedő hatékonysággal fertőtlenít, szinte az ember környezetében felmerülő összes tisztítási és fertőtlenítési igényre nagy biztonsággal alkalmazható.

Ez egy stabil állapotú hipoklórossavat tartalmazó fertőtlenítőszer, amely dinamikus csíraölő képességgel rendelkezik, MINDEN ismert vírus és baktérium elleni nagyon nagy hatékonysággal.

Elpusztítja a gombákat, a penészt és az algákat. Pl: HIV, H1N1, Influenza, Ebola, Zika, Pseudomonas, Legionella, Salmonella, Listeria, Staphylococcus aureus stb.

Behatási idő: 1perc

Felhasználási hígítása: 7,5%

Osztályozás az 1272/2008/EK rendelet (CLP) alapján:
Nem minősül veszélyes keveréknek.

Figyelmeztető H-mondatok: nincsenek.

Az óvintézkedésekre vonatkozó P-mondatok: nincsenek.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Forgalmazó: Ecowian Magyarország Kft.
1025 Budapest, Törökvész lejtő 18/b
Tel.: +3630 978 9007Tömeg 5,3 kg

Veszélyességi információk

Kiegészítő termékek

A kategória további termékei