Lakossági és professzionális felhasználók ellátója

Ügyfélszolgálat info@tisztitoszerfutar.hu

BradoLife kézfertőtlenítő gél pumpás – 500 ml

A BradoLife kézfertőtlenítő gélek gyors és hatékony megoldást jelentenek azon esetekre, amikor kezünk tisztaságát egyik percről a másikra helyre kell állítanunk, de nincs lehetőségünk egy alapos kézmosásra. Mivel ezek a fertőtlenítő gélek víz nélkül tisztítanak és fertőtlenítenek, akkor sem kell feladnia a személyes tisztaság iránti igényét, ha valahol éppen hirtelen nem tud vízközelbe kerülni.

Többféle illatban!

1 994 Ft

1 570 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 3 988 Ft / liter

2 készleten

Cikkszám: TI-Brado500pti Kategóriák: ,

Leírás

Azonnali tisztaság: kézfertőtlenítő gél a BradoLife-tól

A BradoLife kézfertőtlenítő gélek jelentik a megoldás a kifogástalan higiénia külső körülményektől független biztosítására. Mivel ezek a fertőtlenítő gélek víz nélkül tisztítanak és fertőtlenítenek, akkor sem kell feladnia a személyes tisztaság iránti igényét, ha valahol éppen hirtelen nem tud vízközelbe kerülni.

Gyors és hatékony megoldás kezünk tisztaságának helyreállítására munkahelyen is, pl. irodában, konyhákban, vendéglátóhelyeken, élelmiszerboltokban, pékségben stb. Általában minden olyan esetben, amikor kezünk tisztaságát egyik percről a másikra helyre kell állítanunk, egy alapos kézmosás hatását kiválthatjuk a fertőtlenítő gél használatával.

Kompromisszumok nélküli higiénia

A BradoLife kézfertőtlenítő gélek hatásos megoldás kínálnak az alapvető tisztasági igényeknek való megfelelésre. Külön előnyük a széles spektrumú védelem, vagyis nem csupán a jól ismert baktériumokkal, hanem a gombákkal és a vírusokkal szemben is hatékony védelmet biztosítanak, így a higiéniája valóban teljes körű lehet.

Kézfertőtlenítő termékeink leginkább kedvelt tulajdonságai közé tartozik, hogy nem ragadnak, gyorsan elpárolognak a bekent felületről, illatuk kellemes, nem folynak, nem szárítanak, nem ragadnak és hatékonyan fertőtlenítik a bőrt.

Mi a teendője, ha előre tudja, hogy nem lesz lehetősége kezet mosni? Szerezze be a BradoLife kézfertőtlenítő gélt az Ön által leginkább kedvelt illatban a higiéniai termékekkel jól felszerelt üzlethálózatokból – vagy érdeklődjön iránta közvetlenül az elérhetőségeinken!

Összetevők

Biocid hatóanyag: etanol 72,9% (EC: 200-578-6), Egyéb összetevők: propilén-glikol, carbomer, aminometilpropanol, illatanyag, víz

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

További információk

Tömeg 0.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BradoLife kézfertőtlenítő gél pumpás – 500 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük