Vectair VIBE illatosító adagoló – fehér

A VIBE ún. Vibrating Mesh technológiájának köszönhetően a hagyományos illatosító adagolóknál sokkal kisebb cseppmérettel porlasztja az illatanyagot, mely így pár perc helyett akár órákig is kifejti hatását, illetve nem rakódik le a környezetében lévő felületekre. Kisebb koncentrációval képes akár nagy légteret is beillatosítani.

29 972 Ft

23 600 Ft (ÁFA nélkül)

Cikkszám: TI-VIBE-MVPWW Kategória: Címkék: ,

Leírás

A Vectair VIBE illatosító adagoló külső megjelenésre úgy néz ki, mint egy hagyományos illatosító adagoló automata, azonban a gyártó által a Vibrating Mesh Technology-ra keresztelt megoldás révén hatékonyabban képesek ellátni feladatukat. A szabadalmaztatott megoldás lényege, hogy az illatosító folyadék tárolójában egy 2 000 pórust tartalmazó hártya vibrál, mely a tipikus illatosító felhőnél jóval finomabb cseppméretű ködöt képez.

Az így kialakított illatosító köd a hagyományos illatosítók pár perces hatásával szemben akár órákig képes kifejteni hatását és az a jelenség sem áll elő, hogy a kifújt illatanyag beborítja a környezetében lévő tárgyak felületét.

Maga az adagoló számos kényelmi szolgáltatást tartalmaz, több szempont alapján programozható működése. Többek között lehetőséget biztosít annak beállítására, hogy mely napszakokban működjön, ezáltal is segítve a pazarlás elkerülését.

Termékjellemzők

  • Borítás: műanyag
  • Szín: fehér
  • Méretek: 230×109×82 mm
  • Tömeg 1 kg
  • Működtetés: 4 db C típusú elem

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vectair VIBE illatosító adagoló – fehér” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: