Lakossági és professzionális felhasználók ellátója

Ügyfélszolgálat info@tisztitoszerfutar.hu
ÖKO

Kiehl Sanikal eco sav- és klórmentes szaniter tisztítószer – 1 liter

Sav- és klórmentes szaniter tisztítószer a szaniter helységek felületein a mindennapi használat során képződő mész- és szappanmaradványok, illetve olajos, zsíros szennyeződések eltávolítására.

1 518 Ft

1 195 Ft (ÁFA nélkül)

3 készleten

Leírás

Szaniter helységek teljes körű tisztítására alkalmas, 90 százalékban biológiailag lebomló tenzideket tartalmazó, sav- és klórmentes szaniter tisztítószer.

Oldja a naponta képződött mész- és szappan maradványokat, valamint az olajos és zsíros szennyeződéseket. A Sanikallal kezelt felület víz- és szennytaszító. Felhasználáskor kellemesen friss illatú.

Használható fürdőkádak, zuhanykabinok, mosdótálak, mosó-öblítő teknők, szerelvények, WC csészék, választófalak, csempék, stb. tisztítására. Alkalmazható zománcozott, kerámia, alumínium, króm, nemesacél, műanyag, lakk és sárgaréz felületeken. Mésztartalmú felületeken, mint például a márvány ne alkalmazzuk.

Felhasználási terület:
Minden vízálló szaniter felületen és használati tárgyon alklamazható mint pl.: armatúrák, mosdókagylók, fürdőkád és a zuhanyzó kádja, WC-csésze fedővel, választófal kerettel, tükrök, csempék stb. zománc, kerámia, üveg, alumínium, sárgaréz, króm, nemesfém, műanyag és lakk-ból.
Mésztartalmú felületek, mint pl.: márvány, a termék használata során matt fényt vehetnek fel!

Felülettisztítás/felmosás:
A szert hígítatlanul, nedves kendővel vagy nem karcoló szivaccsal vigyük fel a felületre és dolgozzuk szét, majd bő vízzel öblítsük le.
A WC-csésze tisztításánál, hígítás nélkül spricceljük a perem alá a tisztítószert, a WC-kefével dolgozzunk, rövid ideig hagyjuk hatni, majd öblítsük le vagy 1-2 spricnit 4-8 liter hideg vízhez. A szert szivaccsal, kendővel vagy mophuzattal vigyük fel és dolgozzuk szét, majd tiszta vízzel töröljük vagy öblítsük le.

Habtisztítás:
A habpisztoly adagolótartályát hígítatlan Sanikal-ecoval töltsük fel.
A szennyeződés mértékétől függően a szelepet állítsuk be 1:4 vagy 1:10. Habosítsuk be a felületet. Kb. 10 perc behatási idő után bő vízzel mossuk le.

Anyagszükséglet / m²
Felmosás/felülettisztítás: 0,4 ml
Az 1999/44/EK törvény 1. cikke szerint háztartási felhasználása nem engedélyezett!

Összetevők (a 648/2004/EK alapján)
Anionos tenzidek < 5%, nem ionos tenzidek < 5%, vízbázisú oldószerek, komplexképzők, ápoló összetevők, segédanyagok, színezőanyagok, illatanyagok.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 9 pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 7

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kiehl Sanikal eco sav- és klórmentes szaniter tisztítószer – 1 liter” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük