Lakossági és professzionális felhasználók ellátója

Ügyfélszolgálat info@tisztitoszerfutar.hu

Regeneráló sótabletta – 25 kg

Vízlágyító berendezésekben regeneráló sóként alkalmazható.
Tablettás formájának köszönhetően nem áll össze csomókba, így biztosítja a kifogástalan regenerálást.

Kiszerelés: 25 kg-os zsák. Ezen termék esetén nettó.50.000.-ft felett is számolunk szállítási díjat! Ezzel kapcsolatban keressék ügyfélszolgálatunkat.

5 994 Ft

4 720 Ft (ÁFA nélkül)

Cikkszám: TI-SO25 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

A sótablettát a vákuumsó adott méretre való préselésével gyártják, amelyet az ioncserélő műgyanta regenerálásához használják. 
Ez a műgyanta, az ioncserélős vízlágyítási technológiánál szükséges. Az ioncserélő gyanta egy bizonyos vízátfolyás után elveszíti lágyító kapacitását. Az ioncserélő gyanta újratöltése úgy zajlik, hogy a gyantaágyon nátrium-klorid oldatot engednek át. A nátriumionok nagy mennyisége miatt a gyantához tapadt kalcium- és magnéziumionok leválnak. A regeneráló nátrium-klorid oldat klórionjai kémiai reakcióba lépnek a kalcium- és a magnéziumionokkal, kalcium-kloridot és magnézium-kloridot alkotnak, amelyek kiürülnek a regeneráláshoz használt vízzel. 
A regenerálási folyamat befejezésekor a gyantaágy újra telítve van nátriumionokkal, így visszanyeri vízlágyító tulajdonságát.

Alkalmazási területek

Bármely háztartási és ipari területen, ahol vízlágyítót használnak, például: szálloda-, vendéglátóipar, medencék, kazánok, italgyártás, élelmiszeripar, gépipar, mosodák, nyomdák, egyéb.

Vízlágyító készülékek gyantatöltetének regenerálásához nagy tisztaságú sótabletta.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Regeneráló sótabletta – 25 kg” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük