Kiehl AciDés savas szaniter tisztító és fertőtlenítőszer 6x 1 liter

Felhasználásra kész savas kémhatású, aldehid mentes fertőtlenítő-tisztítószer vizes helyiségek fertőtlenítéséhez, illetve mész-, szappan és kozmetikum lerakódások kivételesen gyors eltávolítására. Újszerű hatóanyaga miatti gyors hatása lehetővé teszi a felületek utántörlését a fertőtlenítő hatás csökkenése nélkül. Csökkenti az újraszennyeződés mértékét és ragyogó felülete ad.

Kiszerelés: 1 literes flakon

Rendelési minimum: 6 x 1 liter

9 525 Ft

7 500 Ft (ÁFA nélkül)

Cikkszám: TI-K401901 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Alkalmazási terület:

Minden vízálló szaniter felületen és használati tárgyon alkalmazható, mint pld. armatúra, mosdókagyló, fürőkád, zuhanytálca, WC-csésze ülőkével és fedővel, válaszfal kerettel, tükör, csempe stb. zománc, kerámia, üveg, alumínium, sárgaréz, króm, nemesfém, műanyag és lack-ból. Nem használható mésztartalmú felületekre, mint pld. márvány és betontégla.

Felhasználási javaslat:

Felülettisztítás.
Durva szennyeződéseket (pld. vér vagy köpet) előzetesen el kell távolítani.
A tisztítószert hígítatlanul kendővel vagy nem karcoló szivaccsal vigyük fel a felületre és dolgozzuk szét, majd bő vizzel öblítsük le ill. töröljük át. A WC-csésze tisztításánál a tisztítószert hígítás nélkül spricceljük a perem alá, WC-kefével dolgozzuk szét, rövid ideig hagyjuk hatni, majd öblítsük le. Fertőtlenítő tisztításnál a teljes felület benedvesítésére (pld. 4 ml/m²) és a hatóidőre ügyelni kell.

Cikkszám Kiszerelés
K401901 1 literes flakon
K402210 10 literes kanna

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kiehl AciDés savas szaniter tisztító és fertőtlenítőszer 6x 1 liter” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták: