Kiehl Duocit- eco szanitertisztító, 1000 ml.

A Kiehl Duocit-eco narancs illatú szaniter tisztítószer tartós friss illattal. Mész- és kozmetikai cikkek mararadványainak gyors és higiénikus eltávolítására alkalmas szaniter felületeken.

-20%

1 270 Ft 1 012 Ft

797 Ft (ÁFA nélkül)

Elfogyott

Cikkszám: TI-J401801 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A Duocit-eco rendszeres használata megakadályozza a mész-szerű lerakódásokat és kíméli a megtisztítandó anyagokat és felületeket. A környezetkímélő kialakítás által a Duocit-eco  “Az Európai Unio Öko-címkéje”-t elnyert termék.

Szaniter területen minden vízálló felületen és használati tárgyon alkalmazható mint pl.: mosdókagyló, fürdő – és zuhanyzókád, WC-csésze tetővel, keretezett választófalak, tükör, csempe és armatúrák stb. zománc, kerámia, üveg, alumínium, sárgaréz, króm, nemesfém, műanyag és lakkból. Nem alkalmazható mésztartalmú felületeken mint pl.: márvány és betonkő.
Felhasználás:
Felülettisztítás / törlés:
A szert hígítatlanul, nedves kendővel vagy nem karcoló szivaccsal vigyük fel a felületre és dolgozzuk szét, majd bő vízzel öblítsük ill. töröljük le. WC csészék vagy piszoárok tisztításánál WC kefével dolgozzunk, majd a szert rövid hatóidő után öblítsük le
vagy
1-2 spricnit adunk 4-8 liter hideg vízhez. Az oldatot szivaccsal, kendővel vagy mophuzattal vigyük fel és dolgozzuk szét, majd tiszta vízzel öblítsük ill. töröljük le.
Adagolás:
Felülettisztítás/törlés: 1-5 ml/m2
Összetevők (a 648/2004/EK alapján)
Anionos tenzidek < 5%, nem ionos tenzidek < 5%, szerves savak, vízbázisú oldószer, színez ő – és illatanyagok.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 2 pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 3

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kiehl Duocit- eco szanitertisztító, 1000 ml.” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.