Hulladékgyűjtők, hamutartók, hulladékgyűjtő zsákok

Kuka, hulladékgyűjtő, szemetes

Szeméttárolással, hulladékgyűjtéssel kapcsolatos termékek. Kínálatunkban megtalálható rengeteg fajta, és márkájú szemetes, kuka, hulladékgyűjtő…

Vásárlás előtt el kell dönteni, hogy milyen szemét összegyűjtésére keresünk szemetest, mekkora kapacitásra van szükségünk, és hol fogjuk használni a hulladékgyűjtőt. Különböző hulladékgyűjtőket kínálunk különböző színben, és anyagból, mint pl. alumínium, rozsdamentes acél, műanyag vagy szinterezett acél. Űrtartalom szempontjából pár litertől egészen a 240l-es kukákig.

Fedéllel, vagy anélkül?

A fedéllel ellátott szemetesek, kukák védik a környezetet a szagok terjedésétől, ezenkívül eltakarják a hulladékot. A fedéllel ellátott szemetesek a romlandó szerves hulladék tárolására is alkalmasak.

Hova ajánljuk termékeinket?

Háztartások: konyha, fürdőszoba, wc, kültér (pl.120l-es kuka…)

Háztartások esetén a leggyakrabban a köv. termékeinket ajánlanánk: konyhába gyakran keresnek konyhaszekrénybe rakható kisebb billenőfedeles szemeteseket. Szekrénybe a kb. 12-16l-es szemeteseket ajánljuk. (Curver). Gyakran választanak még a konyhába pedálos hulladékgyűjtőket is. Ide a köv. termékeket ajánlanánk: műanyag pedálos hulladékgyűjtők konyhába. Az egyik kedvenc fémhatású szemetes konyhába.

Mosdókba, illemhelyekre a kisebb pedálos 6,7,9l-es szemeteseket, esetleg ritkábban a műanyag billenőfedeles szemeteseket (9l.) szokták választani.

Háztartások esetén kültérre a leggyakrabban a 120l-es műanyag kukákat keresik. (fekete(szürke), kék, zöld…)

Nagy forgalmú területekre: repülőterek, vasútállomások, buszpályaudvarok, kültéri rendezvények illemhelyei, étkezőhelyeihez, iskolák, oktatási intézmények, bevásárló központok (illemhelyek, folyosók, közlekedők, parkolók) . (szelektív hulladékgyűjtés)

HoReCa: éttermek (konyhák, illemhelyek, étkezők), vállalkozások, gyárak étkezdéi, szállodák (recepció, előcsarnok, hotelszobák, konyhák, illemhelyek, tárgyalók), gyógyfürdők, fittnestermek (közösségi terek, kezelők, recepció, illemhelyek, papírkéztörlők gyűjtése.)

Egészségügy: kórházak, magánklinikák, rendelőintézetek (konyha/étkező, kezelők, betegszobák, közösségi területek), idősek otthona

Iparvállalatok: gyárak (raktárak, termelő csarnokok, recepciók, öltözők, étkezők/konyhák…), irodák, irodaházak (folyosók, irodák, tárgyalók, közösségi mosdók, teakonyhák…)

previous arrow
next arrow
Slider