Kézszárítók

Kézszárító kiválasztása
Tisztában vagyunk azzal, hogy egy olyan egyszerű dolog kiválasztása, mint egy kézszárító is egy ijesztő feladat lehet. Milyen legyen, mennyibe kerüljön, hogy szervizelhető, ki fogja felszerelni… Ez az oka annak, amiért büszkék vagyunk arra, hogy csak az olyan legjobb gyártókkal állunk partneri kapcsolatban, amelyek kiváló minőségű, költségtakarékos kézszárítókat gyártanak. Minden egyes készülék minőségi alkatrészekből készül, hogy évekig jó legyen, továbbá minden egyes készülék olyan nagyszerű előnyökkel jár, mint például az alábbiak:

Robusztus ház, amely vagy fémből vagy ütésálló műanyagból készült annak érdekében, hogy megvédje az Önök befektetését a vandáloktól és a figyelmetlen használóktól.
Kefék nélküli motorok, a megbízható és a zajtalan működés érdekében.
Állítható érzékelők és szárítási idők lehetővé teszik, hogy a készülékek teljesítményét igényeiknek megfelelően állítsák be.
Automatizált áramtalanítás a felesleges működési idő megelőzése érdekében.
Bedugható és közvetlenül bekötött modellek is kaphatók, igényeiktől függően.


KÉZSZÁRÍTÓ BERENDEZÉSEKKEL KAPCSOLATOS TÉNYEK.
papírtörölköző adagoló berendezések használatához képest minden egyes kézszárító költségtakarékos megoldást jelent. Egy kézszárító berendezés üzemeltetése egy forgalmas közületi, vagy vállalati mosdóban töredéke a törölköző tartók feltöltésére és szervizére elköltött összegnek. Tehát ha mindent összeadnak, akkor a kézszárítók gyorsan megtérülnek. Ugyanakkor az is igaz, hogy Magyarországon kedveltebbek a kéztörlőpapírok. Az emberek max. 11-13 másodpercet töltenek kézszárítással. Amennyiben lassabb kézszárítót választ ajánljuk, hogy helyezzen ki még kéztörlőpapírt is. Kifogyás esetén ott van a kézszárító.

A modern kézszárítók mind nagyobb teljesítményűek, mind hatékonyabbak, mint a múltbeli modellek. Nem csak, hogy sokkal olcsóbban üzemeltethetők, de a kezeket is gyorsabban szárítják meg, így megelőzhető az, hogy a mosdókban hosszú sorok alakuljanak ki és az emberek hamarabb vissza tudnak térni munkájukhoz. A papírkéztörlők használata első pillantásra nem tűnik nagy kiadásnak, de gondolják csak végig, hogy mennyit költenek nem csak a vásárlására, de a telepítéséretakarítására és e termékek ártalmatlanítására, ahogyan az idő telik. Készek vagyunk fogadni arra, hogy a végső számla sokkal nagyobb, mint amire gondolnak. (Először kéztörlőpapír adagolókat kell, hogy beszerezzenek, majd azt fel is kell szerelni. Megveszik a papírt, amit folyamatosan rendelni kell. A papírokat raktározni kell. A papírt tölteni kell az adagolókba. A papírhulladékot tárolni kell, majd meg kell semmisíteni. Ezekkel a feladatokkal is valakinek dolgozni kell, ami megint csak költség. )

Egy cégnek, vállalkozásnak, egészséges alkalmazottakra van szükség. Semmi sem tud nagyobb káoszt teremteni ütemtervükben, mint ha munkásaik megbetegednek, kiesnek a munkából. Mindeközben a tudósok bebizonyították, hogy a használt papírkéztörlők olyanok, mint a mérgező mocsarak, amikor mindenféle csúnya betegséghordozó kórokozók megtelepedéséről van szó. Képzeljék csak el, hogy milyen költségekkel fog járni, ha a fertőzött törölközőkről a kórokozók eljutnak személyzetük tagjaihoz. Továbbá gondolják csak át, hogy hogyan fognak érezni az Önök potenciális ügyfelei, amikor bemennek a mosdóba és a szemetes tartályon túlcsorduló csöpögő-nedves törölköző halmokat látnak szétterülve a padlókon és a pultokon. Ugyan nem tűnik nagy ügynek, de a mosdó tükrözi egész szervezetüket. Ez csak eggyel több ok, amiért érdemes a jó minőségű gazdaságos modern kézszárító berendezéseket használni a papírtörölközők helyett, vagy mellett.

Tovább olvasom